Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

21 okt. Hvordan slukker man for en iPhone?
0 7745
Hvordan slukkes der for en iPhone? Tryk på tænd/sluk knappen og hold den inde, samtidig trykkes på lydknappen til at skrue ned.Herefter fremkommer et skærmbilledet, hvor der kan slukkes for telefonen, ved at skubbe slideren til højreHvordan genstarte..
26 sep. IPhone størrelser - Hvor stor er en iPhone?
0 39079
Sammenlig størrelser på iPhone modellerneNår du skal købe nyt mobilcover, så er det vigtigt at kende den rigtige størrelse på din iPhone. Kan coveret fra min gamle iPhone benyttes eller skal jeg bestille et nyt? Passer coveret til iPhone xr til andre..
03 jun. Hvordan nulstiller men en iPhone?
0 6113
Mange oplever udfordringer med at finde menuen hvor der er mulighed for at nulstille en iPhone. Derfor får du denne trin for trin guide her. Det er nemlig ikke så vanskeligt som mange tror.Sådan nulstiller du din iPhone til fabriksindstillingerTryk p..
13 maj Læderetui til iphones
0 4518
Nettofon.dk leverer flotte læderetuier til smartphones, tablets og computer. Et læderetui tilføjer et flot og eksklusivt tidsløst look til din elektronik og giver et personligt touch. Læder er et naturmateriale og behageligt at røre ved. Etuierne bes..
29 jan. Udnyt alle funktioner på telefonen
0 4397
Der findes mange forskellige slags covers til din iPhone, her får du lidt info omkring dem, hvad forskellen er og hvordan du finder det bedste iPhone cover til dig.iPhone covers kommer som sagt i mange forskellige typer: der er nogle i hård plastik e..
21 jan. Tre gode grunde til at bruge et læderetui til din mobil
0 2951
Det er sund fornuft at beskytte din mobil med et etui. Så slipper du for bekymringer for følsom elektronik, smadrede skærme og grimme ridser. Når du har fundet en lækker telefon, fortjener den også et lækkert læderetui. Hos Nettofon finder du en rækk..
Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)