Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

14 dec. iPad størrelser - Hvilken iPad har jeg?
0 3565
Størrelsesguide til iPad modellerne gennem tiderneiPad-serien har udviklet sig betydeligt med et væld af størrelser siden debuten i 2010. Hvert år siden lanceringen af den første model har der været introduceret nye iPads, hvilket gør det til en udfo..
21 okt. Hvordan slukker man for en iPhone?
0 13296
Hvordan slukkes der for en iPhone? Tryk på tænd/sluk knappen og hold den inde, samtidig trykkes på lydknappen til at skrue ned.Herefter fremkommer et skærmbilledet, hvor der kan slukkes for telefonen, ved at skubbe slideren til højreHvordan genstarte..
26 sep. IPhone størrelser - Hvor stor er en iPhone?
0 51140
Sammenlig størrelser på iPhone modellerneNår du skal købe nyt mobilcover, så er det vigtigt at kende den rigtige størrelse på din iPhone. Kan coveret fra min gamle iPhone benyttes eller skal jeg bestille et nyt? Passer coveret til iPhone xr til andre..
03 jun. Hvordan nulstiller men en iPhone?
0 9823
Her finder du en trin for trin guide til at nulstille din iPhone. Du finder også en guide på, hvordan du laver en backup med iCloud og hvordan sikkerhedskopien gendannes fra iCloud. Guiden er lavet fordi mange oplever udfordringer med at finde menuen..
13 maj Læderetui til iphones
0 8148
Nettofon.dk leverer flotte læderetuier til smartphones, tablets og computer. Et læderetui tilføjer et flot og eksklusivt tidsløst look til din elektronik og giver et personligt touch. Læder er et naturmateriale og behageligt at røre ved. Etuierne bes..
29 jan. Udnyt alle funktioner på telefonen
0 7477
Der findes mange forskellige slags covers til din iPhone, her får du lidt info omkring dem, hvad forskellen er og hvordan du finder det bedste iPhone cover til dig.iPhone covers kommer som sagt i mange forskellige typer: der er nogle i hård plastik e..
21 jan. Tre gode grunde til at bruge et læderetui til din mobil
0 5570
Det er sund fornuft at beskytte din mobil med et etui. Så slipper du for bekymringer for følsom elektronik, smadrede skærme og grimme ridser. Når du har fundet en lækker telefon, fortjener den også et lækkert læderetui. Hos Nettofon finder du en rækk..
Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)