Sorter efter
Kategorier

iPhone X læder covers og tasker

Læder covers til topmodellen iPhone X:


iPhone X læder etui m bælteclip | Sort / Brun iPhone X læder etui m bælteclip | Sort / Brun
Sale

iPhone X læder etui m bælteclip | Sort / Brun

Praktisk, elegant og lækker iPhone X opbevarings etui med bælteklip i sort og brun læderDen mest  eksklusive telefon, iPhone X skal selvfølgelig have det mest eksklusive læder etui af gode materialer. Etuiet er den ultimative løsning, når der skal vælges beskyttels..

Kr 159,00 Kr 299,00

iPhone X Læder etui m. bælteclip Sort

Gennemført fantastisk læder etui, som uden tvivl vil være den bedste beskyttelse af din iPhone x. Det smukke læder etuiet er forsynet med en bælteclip, som nemt klipses på enten et bælte, bukserne eller hvor du ønsker der. Læder etuiet er indvendig forsynet med et ekstra blødt materiale, som giver e..

Kr 169,00

iPhone x spejl cover - Blå

iPhone x Mirror view cover til flot blå - Spejlcover Et flot og stilfuldt mobil cover, som er udført i elegant design med et gennemsigtigt vindue, hvor det er nemt og hurtigt at se alle informationerne på din iPhone x.IPhone x coveret kan nemt foldes, så det ikke er nødvendigt at holde på det. Så d..

Kr 199,00

iPhone x spejl cover - Grøn

iPhone x Mirror view cover til flot Grøn - Spejlcover Et flot og stilfuldt mobil cover, som er udført i elegant design med et gennemsigtigt vindue, hvor det er nemt og hurtigt at se alle informationerne på din iPhone x.IPhone x coveret kan nemt foldes, så det ikke er nødvendigt at holde på det. Så ..

Kr 199,00

iPhone x spejl cover - Gul

iPhone x Mirror view cover til flot Gul - Spejlcover Et flot og stilfuldt mobil cover, med spejleffekt som er udført i elegant design med et gennemsigtigt vindue, hvor det er nemt og hurtigt at se alle informationerne på din iPhone x.IPhone x coveret kan nemt foldes, så det kan stå på fx. bordet og..

Kr 199,00

iPhone x spejl cover - Hvid

iPhone x Mirror view cover til flot hvid - Spejlcover Et flot og stilfuldt mobil cover, som er udført i gode materialer, som giver coveret et elegant design. Mobilcoveret er lavet med et praktisk gennemsigtigt vindue, hvor det er nemt og hurtigt at se alle informationerne på din iPhone x.Det hvide ..

Kr 199,00

iPhone x spejl cover - Pink

iPhone x Mirror view cover til flot pink - Spejlcover Et yderst flot og stilfuldt mobil cover, som er udført med et meget elegant design som passer til Appels designstil. Coveret er forsynet med et gennemsigtigt vindue, hvor det er nemt og hurtigt at se alle informationerne på din iPhone x.IPhone x..

Kr 199,00

Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)