Menu
Your Cart

IPhone 8 læder etuier og læder covers

IPhone 8 læder cover - Perfekt skabt etui til iPhone 8

Her hos Nettofon.dk finder du Iphone 8 læder cover og læder etuier. Alle covers passer 100% til netop iPhone 8. Når du har en lækker telefon, så skal den også have et lækker iphone 8 cover i læder. Vi har valgt, at have et mindre udvalg, men til gengæld er det alle læder etuier fremstillet af materialer af høj standard, som altid giver en god kvalitet.

Kvalitets iphone 8 cover til en god pris

Selvom kvaliteten er i top, så er priserne hos nettofon.dk i bund. Hvorfor skal et iPhone cover være så dyrt? Det har vi valgt at gøre op med og sælger derfor alle vores læder etuier og cover til yderst rimelige priser og tilmed fri fragt.

Forskel på Iphone 8 læder etui & cover

Et læder etui til en iphone 8 beskytter telefonen på både forsiden (front) og på bagsiden og kan betragtes som en pung eller en lille taske, hvor telefonen opbevares. Et iphone 8 læder cover er derimod en beskyttelse til bagsiden af telefonen og kun bagsiden. Selvom læder coveret kun beskytter bagsiden at telefonen, så kan det sagtens have flere funktioner, som fx. kreditkort holder, mønt og seddel opbevaring. Mange forveksler dog navnene læder cover og læder etui, men uanset hvad de bliver kaldt, så er det dig der afgør hvilket produkt du ønsker.

Se nærmere på de forskellige covers, god fornøjelse :-)

iPhone 8 flip læder etui sort
Populær
Brand: Apple Model: ip8-læder-flip-etui-sort
Smukt og elegant iPhone 8 læder flip cover- Etui i flot sort læder, smart og tyndt, så telefonen bevarer sin eleganceDette flotte og elegante iPhone 8 flip cover er i et lækker tynd (slim) design. Kært barn har mange navne, som dette iphone 8 flip cover. Skal det være helt korrekt, så er d..
Kr 199,00
Eksl. Moms:Kr 159,20
iPhone 8 læder cover i sort med kort holder iPhone 8 læder cover i sort med kort holder
Populær -20 %
Brand: Apple Model: ip8-læder-cover-sort-kort
Flot gennemført eksklusivt iPhone 8 læder cover til bagsiden af mobilen med plads til to kreditkort.Dette gennemførte smukke iPhone 8 læder cover / etui er den helt perfekte og tilmed unikke løsning til dig, som vil have en elegant, smuk pung og praktisk beskyttelse af din mobil i et ..
Kr 199,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 159,20
iPhone 8 læder etui m. bælteclip Sort iPhone 8 læder etui m. bælteclip Sort
Populær
Brand: Apple Model: iphone8-læder-etui-sort-m-klip
Dette praktiske og tilmed flotte PU læder etui med glat læder. Læder tasken er et uundværlig stykke tilbehør, hvis du vil have den optimale beskyttelse til din iPhone 8. Dette praktiske læder etui er forsynet med en bælteklip, som sikrer dig en nem montering i enten bælte eller buksekant eller hvor ..
Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 199,20
iPhone 8 læder etui m. bælteclip | Sort / Brun iPhone 8 læder etui m. bælteclip | Sort / Brun
Populær
Brand: Apple Model: iphone8-læder-etui-sort-brun
Har du brug for et holdbar og tilmed flot læder etui med bælteklip, så det nemt kan hægtes i bæltet eller buksekanten?  Så er dette flotte og lækker læder etui lige noget for dig. Læder etuiet er uden sammenligning den ultimative løsning, når der skal vælges taske / beskyttelse til en Apple iPh..
Kr 199,00
Eksl. Moms:Kr 159,20
Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)