Menu
Your Cart

Læder Etui

Ny Mobiltaske eller mobil etui  - Vælg den producent du ønsker at se læder etuier, covers og punge fra

En mobiltaske, et mobil etui, læder pung, en læder taske eller måske et læder cover, der er mange betegnelser for samme produkt. Vi har her på nettofon.dk valgt, at kalde dem alle for et mobil læder etui.

Fælles for alle produkterne er, at de er udført i gode kvalitets materialer, så hvad enten du har en iPhone eller en hvilken som helst anden mobiltelefon, så opnår de maksimal beskyttelse med et af disse etuier.

  • De nyeste læder covers
  • Den bedste kvalitet af etuier
  • Et stort udvalg af læder i forskellige farver
  • Udelukkende kvalitets materialer
  • Ægte læder eller PU læder

Hvilken mobil taske skal du så vælge?


Det er helt op til dig, selvom mange tror at et mobil cover eller et etui blokerer for mange af mobilens funktioner, så er det ikke tilfældet. Alle vores mobiltasker og etuier har fuld adgang til alle funktioner og blokerer på ingen måde for signalet. Det eneste et mobil cover blokerer for er, stød slag og andre skrammer.

Mobil covers til iPhone er blevet et meget populært produkt, som rigtig mange iPhone brugere dagligt benytter sig af. Kvaliteten på et cover etui er med tiden også blevet meget bedre end de oprindeligt var. Dog findes der desværre stadig mange i mindre god kvalitet. Her hos Nettofon har vi valgt, at fokusere på covers til iPhone i god kvalitet. Så uanset om du er på jagt efter et iPhone 6 cover, et flip cover eller et cover til kreditkort så er du her sikret god beskyttelse af høj kvalitet.

Find hele udvalget af læder etuier her

 iPhone 6 hard back cover i læder lys brun med kort holder  iPhone 6 hard back cover i læder lys brun med kort holder
Populær
Brand: Apple Model: iphone6-læder-cover-lysbrun-kort
Her har du en enestående mulighed for, at på et helt unik læder cover til din iPhone 6 telefon. Læder coveret har pladst til ikke mindre end to stk kort, så du slipper for, at rende rundt med din pung. Dette læder cover er designet til netop Apple iPhone 6, så det bevarer telefonens smukke desi..
Kr 219,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
 iPhone 6 hard back cover i sort læder med kort holder  iPhone 6 hard back cover i sort læder med kort holder
Populær
Brand: Apple Model: iphone6-læder-cover-sort-kort
Et helt igennem lækker læder cover til din iPhone 6 telefon. Læder coveret har plads til ikke mindre end to stk plastik kort, så du slipper for, at rende rundt med din pung. Dette læder cover er designet til netop Apple iPhone 6, så det bevarer telefonens smukke design og kombinerer det med et ..
Kr 219,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
Brand: Apple Model: ip7-læder-cover-lysbrun-kort
Grib chancen, så længe vi har nogle på lager. Dette enestående mobil cover til iPhone 7, er igen men der er stor efterspørgsel på dem, så det er med at være hurtig. Dette læder cover har pladst til ikke blot et enkelt plastikkort, med hele to stk kort. Du slipper derfor for, at skulle hold..
Kr 219,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 11 flipcover i ægte brun læder iPhone 11 flipcover i ægte brun læder
Populær -23 % Udsolgt
Brand: Apple Model: iP-11-fliplaeder-brun
Kun det bedste af det bedste er godt nok til din iPhone 11 - Ægte læder etuiLækker og flot håndlavet mobilcover i ægte læder, som holder din mobil beskyttet imod stød, slag og riser.  Virkelig flot vintage cover i ægte læder. Lædercoveret har Premium læder på toppen, som giver en komfortab..
Kr 425,00 Kr 549,00
Eksl. Moms:Kr 340,00
iPhone 11 flipcover i ægte Khaki læder iPhone 11 flipcover i ægte Khaki læder
-23 % Udsolgt
Brand: Apple Model: iP-11-fliplaeder-khaki
Når kun det bedste af det bedste er godt nok til din iPhone 11 - Ægte læder etuiNyd dette lækre og flotte håndlavet mobilcover i ægte læder, som holder din iPhone beskyttet imod stød, slag og riser.  Virkelig flot vintage cover i ægte læder. Lædercoveret har Premium læder på toppen, som gi..
Kr 425,00 Kr 549,00
Eksl. Moms:Kr 340,00
iPhone 11 flipcover i ægte Rød læder iPhone 11 flipcover i ægte Rød læder
Populær -23 % Udsolgt
Brand: Apple Model: iP-11-fliplaeder-rod
Rød, rød og kun det bedste af det bedste er godt nok til din iPhone 11 - Ægte læder etuiLækker rød håndlavet mobilcover i ægte læder, som holder mobiltelefonen beskyttet imod alle slags stød, slag og riser.  Virkelig flot vintage cover i ægte læder. Lædercoveret er udført med Premium læder..
Kr 425,00 Kr 549,00
Eksl. Moms:Kr 340,00
iPhone 11 læder cover i blå med kort holder iPhone 11 læder cover i blå med kort holder
Populær -12 %
Brand: Apple Model: iphone11-læder-cover-lys-brun-kort
Helt igennem kvalitets læder cover i eksklusivt design som passer på bagsiden af telefonen med plads til hele to kreditkort.Dette lækre og smukke blå Phone 11 cover / etui er den perfekte løsning til dig, som vil have en elegant, smuk og praktisk pung, som samtidig beskytter mobilen. Mobil..
Kr 219,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 11 læder cover i rød med kort holder iPhone 11 læder cover i rød med kort holder
Populær -12 %
Brand: Apple Model: iphone11-læder-cover-rød-kort
Flot eksklusivt iPhone 11 læder cover som passer på bagsiden af mobilen med plads til to kreditkort.Dette gennemførte og tilmed smukke iPhone 11 etui / cover er det helt perfekte etui og tilmed en smuk løsning til dig, som vil have en elegant, smuk pung og praktisk beskyttelse af din mobil..
Kr 219,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 11 læder cover i sort med kort holder iPhone 11 læder cover i sort med kort holder
Populær -12 %
Brand: Apple Model: iphone11-læder-cover-sort-kort
Flot gennemført eksklusivt iPhone 11 læder cover som passer på bagsiden af mobilen med plads til to kreditkort.Dette gennemførte og tilmed smukke iPhone 11 læder cover / etui er det helt perfekte cover og tilmed en unikke løsning til dig, som vil have en elegant, smuk pung og praktisk besk..
Kr 219,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 11 læder cover lys brun med kort holder iPhone 11 læder cover lys brun med kort holder
Populær -12 %
Brand: Apple Model: iphone11-læder-cover-lys-brun-kort
Flot gennemført eksklusivt iPhone 11 læder cover som passer på bagsiden af mobilen med plads til hele to kreditkort.Dette gennemførte og tilmed smukke iPhone 11 cover / etui er det helt perfekte cover og tilmed en unikke løsning til dig, som vil have en elegant, smuk pung og praktisk besky..
Kr 219,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 11 læder cover lys grå med kort holder iPhone 11 læder cover lys grå med kort holder
Populær -12 %
Brand: Apple Model: iphone11-læder-cover-lys-brun-kort
Eksklusivt, gennemført og flot iPhone 11 læder cover med perfekt pasform til mobilen med plads til hele to kreditkort.Dette gennemførte og tilmed smukke iPhone 11 cover / etui er det oplagte cover og tilmed en unik tidsløs løsning til dig, som vil have en elegant og smuk pung, so..
Kr 219,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 11 læder cover mørk brun med kort holder iPhone 11 læder cover mørk brun med kort holder
Populær -24 %
Brand: Apple Model: iphone11-læder-cover-lys-brun-kort
Flot mørkebrun iPhone 11 læder cover i gennemført eksklusivt design, som passer på bagsiden af mobilen med plads til hele to kreditkort.Dette must-have cover er gennemført og tilmed smuk. Det er det helt perfekte cover og tilmed en unikke løsning til dig, som vil have en elegant, smuk..
Kr 189,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 151,20
Viser 1 til 12 af 164 (14 Sider)