Menu
Your Cart

iPhone 7 og 7 Plus læder etuier

Smukke læder etuier til Apple iPhone 7:

Vi har samlet de fedeste etuier og tasker i læder til iPhone 7. Fælles for alle produkter er, at de er fremstillet med det ene formål, at blive brugt. Læder etuierne og covers er derfor af høj kvalitet. 

Hvilket cover til iPhone 7?

Skal det været et praktisk slim iPhone 7 cover, som let glider ned i lommen eller skal iphone 7 coveret dække både front og bagside af telefonen? Uanset hvilken type du foretrækker, så skulle der være mulighed for at finde et som passer. 

Iphone 7 cover eller etui?

Der er stor forskel på et iPhone 7 cover og et Iphone 7 etui. Et Iphone 7 cover dækker alene bagsiden af telefonen, men kan have flere funktioner. Fx. kan du få et Iphone 7 læder cover med kreditkort holder. Et iPhone 7 etui derimod er dækker hele telefonen, altså både fronten (forsiden) & bagsiden af din Iphone 7. Ofte er et etui kombineret med flere funktioner, som fx. pung, taske eller andre praktiske ting. Et iPhone 7 etui findes selvfølgelig også som et helt slim etui, der passer 100% til telefonen, uden andre funktioner end at beskytte din Iphone 7.  


Brand: Apple Model: ip7-læder-cover-lysbrun-kort
Grib chancen, så længe vi har nogle på lager. Dette enestående mobil cover til iPhone 7, er igen men der er stor efterspørgsel på dem, så det er med at være hurtig. Dette læder cover har pladst til ikke blot et enkelt plastikkort, med hele to stk kort. Du slipper derfor for, at skulle hold..
Kr 219,00
Eksl. Moms:Kr 175,20
iPhone 7 flip læder etui sort
Populær -10 %
Brand: Apple Model: ip7-læder-flip-etui-sort
Elegant iPhone 7 læder flip cover etui i flot sort læder, smart og tyndt, så telefonen bevarer sin eleganceMed dette smarte og tilmed tynde læder flip etui giver du din iPhone 7 den bedste beskyttelse, som du kan tænke dig. Samtidig med, at telefonen bevarer sit gode udseende. Med dette smarte ..
Kr 179,00 Kr 199,00
Eksl. Moms:Kr 143,20
iPhone 7 hard back cover i læder sort med kort holder iPhone 7 hard back cover i læder sort med kort holder
Populær
Brand: Apple Model: ip7-læder-cover-sort-kort
Flot gennemført eksklusivt læder cover til bagsiden af iPhone 7 med plads til to kreditkort.Dette gennemførte eksklusive iPhone 7 læder cover etui er den helt perfekte og tilmed unikke løsning til dig, som vil have en elegant og smuk pung og samtidig et lækker cover til mobilen. ..
Kr 189,00
Eksl. Moms:Kr 151,20
iPhone 7 læder etui m. bælteclip Sort iPhone 7 læder etui m. bælteclip Sort
Populær
Brand: Apple Model: iphone7-læder-etui-sort-m-clip
Et lækker flot og uundværlig læder etui, som uden tvivl vil give dig den bedste beskyttelse af din iPhone 7. Læder etuiet er forsynet med en bælteclip, som sikrer en nem montering i enten bælte eller buksekant eller hvor du måtte ønske dette. Læder etuiet er forsynet med et ekstra blødt materiale in..
Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 199,20
iPhone 7 læder etui m. bælteclip | Sort / Brun iPhone 7 læder etui m. bælteclip | Sort / Brun
Populær
Brand: Apple Model: iphone7-læder-etui-sort-brun
Et flot og lækker læder cover etui til iPhone 7. Læder etuiet er uden sammenligning den ultimative løsning, når der skal vælges taske / beskyttelse til en Apple iPhone 7 telefon. Læder tasken er designet, med en perfekt pasform til netop en iPhone 7. tasken eller etuiet om man vil er forsynet med en..
Kr 225,00
Eksl. Moms:Kr 180,00
iPhone 7 læder etui med hjælpestrop i brun iPhone 7 læder etui med hjælpestrop i brun
Populær -20 %
Brand: Apple Model: Læder-etui-hjælpestrop-brun-ip7
Med et eksklusivt design og en perfekt funktionalitet er valget af dette læder etui nemt. Et gennemført design og en kvalitet som er helt i top er det oplagte valg. Etuiet er inklusiv praktisk hjælpestropElegant og praktisk designSmuk og æstetisk brun blød læderPraktisk hjæl..
Kr 199,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 159,20
iPhone 7 læder etui sort incl. stylus og skærmbeskytter iPhone 7 læder etui sort incl. stylus og skærmbeskytter
-20 %
Brand: Apple Model: ip-7-læder-pung-sort
Læder pung, læder taske eller et læder etui. Der er mange navne for samme etui. Fælles er at det passer til iPhone 7 er sort og der medfølger gratis stylus pen og skærmbeskytterKvalitets pung / taske til iphone 7Designet til iPhone 7Der er direkte adgang til udtag og porte som fx. kam..
Kr 199,00 Kr 249,00
Eksl. Moms:Kr 159,20
iPhone 7 Plus læder etui m bælteclip | Sort / Brun iPhone 7 Plus læder etui m bælteclip | Sort / Brun
Populær
Brand: Apple Model: ip7plus-læder-etui-sort-brun
Smuk, gennemført og så på alle måder praktisk. Et læder etui til iPhone 7 plus i særklasse, i flot sort og brun læderEn iPhone 7 Plus fåes i flere flotte farver. Fælles for dem alle er, at de passer perfekt til dette smukke læder etui / læder bæltetaske. Læder tasken er designet helt specielt t..
Kr 199,00
Eksl. Moms:Kr 159,20
Viser 1 til 8 af 8 (1 Sider)