Nettofon.dk leverer flotte læderetuier til smartphones, tablets og computer. Et læderetui tilføjer et flot og eksklusivt tidsløst look til din elektronik og giver et personligt touch. Læder er et naturmateriale og behageligt at røre ved. Etuierne beskytter godt og effektivt mod stød, slag og ridser, eventuelt i sammenhæng med panserglas eller beskyttelsesfilm, der også beskytter din skærm.

Læderetui til iPhone

Mange vælger et læderetui på grund af looket. Læder er en moderne klassiker, der giver kant til din stil og signalerer kvalitet. Et læderetui beskytter dog også din elektronik, så den er godt sikret. De fleste læderetuier er produceret af læder, slagfast PTU-plast med blød foring, der beskytter mod ridser. De mest eksklusive læderetuier kan være lavet af ren læder med enkelte detaljer i andre materialer.

Læderetuier er ofte lidt dyrere at producere end etuier i andre materialer. Her er tit tænkt grundigt over funktioner og detaljer, med nemme og sikre lukninger, let adgang til knapper og indgange og handy funktioner - alt sammen udført med en flot finish.

Med luksuslæders særlige kvalitetsparametre kan du også få specielt eksklusive læderetuier, der holder hele vejen igennem. Kvalitetslæder kan kendes på flotte, stærke syninger og nøje udvalgt læder med smuk, naturlig struktur. Et læderetui i høj kvalitet er gerne håndlavet med fokus på detaljer og et øje for perfekt finish. Her er tænkt over detaljerne, så du kan mærke luksusen - selvfølgelig med let adgang til alle funktioner, knapper og indgange.

Læderetui til smartphone, tablet og computer

Du kan få læderetuier til både smartphone, tablet og computer. Skal det være helt gennemført, kan du vælge samme farve og stil til alle dine elektroniske gadgets. Læderetuier fås både som covers, der beskytter din elektronik, både mens den er i brug, og når du er på farten. Her skal du bare åbne coveret, og kan gå i gang med at bruge din telefon eller tablet. Det er praktisk, hvis du synes at det er for besværligt at tage dem ud af et cover hver gang du skal bruge dem. Desuden beskytter det også mod skader ved tab. Særligt mobiler og tablets bliver ofte tabt, fordi vi bruger dem overalt. Ryger din telefon i gulvet, asfalten eller ned på hårde fliser kan det både gå ud over elektronikken og skærmen. Med et cover, case eller skin er de bedre beskyttet.

Et sleeve eller en taske i læder beskytter din elektronik mens du er på farten. Hvis du foretrækker at beholde det oprindelige og helt slanke design - og er god til at passe på dine sager - kan det være god nok beskyttelse. Et læderetui kan du også være bekendt at tage frem alle steder. De er lige passende både til studiet og forretnigsgmødet, såvel som privat brug.

Hvilken type læder til et læderetui?

Cowhide eller oksehudslæder er den bedste læderkvalitet og bruges til både tøj, møbler accessories og meget mere. Det er også den type læder, der bruges til rigtigt mange læderetuier til mobiltelefoner og anden elektronik. Her kan man udnytte de mindre dele af skind i høj kvalitet, så skindet bliver brugt fuldt ud og der er mindre spild. Dermed kan man også få flotte etuier til en rimelig pris. Cowhide etuierne fås i mange farver og udtryk, inklusiv de klassiske naturlige brune farver. Materialet er særdeles slidstærkt og holdbart og bliver ved med at være flot gennem brug. Med tiden får det den lækre patina, der kendetegner kvalitetslæder, og som mange stræber efter.

PU-læder er faktisk også produceret af oksehuder, men er lavet af det såkaldte spaltlag. Spaltlaget er læderet inderste lag, og har derfor ikke en naturlig overflade, der kan modstå brug og slid. Derfor skal PU-læder behandles mere end cowhide. Spaltlaget bliver først garvet og farvet. Det kan fås i alle farver, man kan ønske sig, siden det tager godt mod farver. Derefter bliver det præget med et lædermønster og får påført et lag PU - polyurethan - der beskytter mod slid. PU er et plastmateriale, der giver læderet en ensartet og meget slidstærk overflade, der er nem at holde ren. PU-læderet er ikke så blødt og smidigt som cowhide, men til lædercovers til elektronik kan det godt være en fordel. Her skal coveret beskytte og egentlig helst ikke være alt for blødt og bøjeligt. PU-læder er et billigere materiale at fremstille end ren læder, og derfor er produkter af PU-læder også billigere.

Det vil også sige at PU-læder er baseret på læder fra dyr, selvom det er behandlet efterfølgende. Ønsker du et mobiletui i læderlook, der ikke indeholder nogle bestanddele fra dyr, skal du have et etui i kunstlæder.