Der findes mange forskellige slags covers til din iPhone, her får du lidt info omkring dem, hvad forskellen er og hvordan du finder det bedste iPhone cover til dig.

iPhone covers kommer som sagt i mange forskellige typer: der er nogle i hård plastik eller blød plastik, de findes også i træ, læder og andre naturstoffer men disse er ofte forsynet med en anden overflade indvendigt i coveret, der hvor din iPhone siddet fast.

Et hårdt iPhone cover beskytter imod ridser, slag og stød. Det samme gør et silikone covers, silikone coveret er blot blødere og mere gummi agtig.

Stor forskel på covers

Der er stor forskel på, hvordan de to typer af covers virker. Det hårde cover er ofte designet, til at gå i stykker, hvis telefonen tabes, hvorimod et silikone cover fordeler hele påvirkningen. På den måde kan det siges at et silikone cover nemmere kan absorbere stød og slag. Fælles for begge typer at iphone covers er dog, at de beskytter din iphone på den bedste og mest sikre måde.
Skulle uheldet være ude, på den mest ekstreme måde, så er det svært at vurdere, hvilket cover som beskytter telefonen bedst. Den bedste iphone beskyttelse afhænger af situationen. Et iphone cover bør derfor vælges ud fra flere parametere, fx. hvilket cover er det pæneste?, efter din smag, hvilket cover opfylder dine behov bedst muligt? Har du brug for flere funktioner i coveret? fx. kortholder, så du ikke altid skal løbe og passe på dine kreditkort eller kørekort.

Eksklusive iphone covers

Mange finder læder covers til deres iphone yderst eksklusivt, ikke mindst fordi de ofte også er smukke som telefonen i sig selv, men også fordi de har en god kombination af et hårdt materiale hvorpå der er monteret det flotte læder. På den måde opnår denne type af covers en helt unik beskyttelse. Coveret tager alle stød og slag, men på grund af det mere bløde læder, som er udvendigt, så holder coveret til at blive tabt, uden at det som mange af de andre typer går i stykker. Et læder cover koster ofte lidt mere end alle andre typer af covers, men måske det er pengene værd.

Støvridser og lommeridser på iphone

Mange har problemer med at der kommer små lommeridser på sin iphone, enten fordi de ikke benytter et cover eller fordi de benytter et af de billigere cover. De billige covers beskytter mobilen uden problemer, men fordi der kommer små sandkorn og andet mindre skift ind i coveret opstår disse små ridser. Vælges et af de billige cover skal man være opmærksom på, at de ofte skal tages af telefonen og rengørres.  I den anden ende af skalaen finder vi læder covers, som ofte er forsynet med et ekstra blødt materiale indvendigt, som netop beskytter imod disse lomme ridser, fordi det bløde materiale netop er der af en og samme grund. Nemlig at beskylle selve telefonen