Sorter efter
Kategorier

Alle blogindlæg

Læderetui til iphones
13 May, 2019

Nettofon.dk leverer flotte læderetuier til smartphones, tablets og computer. Et læderetui tilføjer et flot og eksklusivt tidsløst look til din elektronik og giver et personligt touch. Læder er et naturmateriale og behageligt at røre ved. Etuierne beskytter godt og effektivt mod stød, slag og ridser, eventuelt i sammenhæng med panserglas eller beskyttelsesfilm, der også beskytter din skærm.

Læderetui til iPhone

Mange vælger et læderetui på grund af looket. Læder er en moderne klassiker, der giver kant til din stil og signalerer kvalitet. Et læderetui beskytter dog også din elektronik, så den er godt sikret. De fleste læderetuier er produceret af læder, slagfast PTU-plast med blød foring, der beskytter mod ridser. De mest eksklusive læderetuier kan være lavet af ren læder med enkelte detaljer i andre materialer.

Læderetuier er ofte lidt dyrere at producere end etuier i andre materialer. Her er tit tænkt grundigt over funktioner og detaljer, med nemme og sikre lukninger, let adgang til knapper og indgange og handy funktioner - alt sammen udført med en flot finish.

Med luksuslæders særlige kvalitetsparametre kan du også få specielt eksklusive læderetuier, der holder hele vejen igennem. Kvalitetslæder kan kendes på flotte, stærke syninger og nøje udvalgt læder med smuk, naturlig struktur. Et læderetui i høj kvalitet er gerne håndlavet med fokus på detaljer og et øje for perfekt finish. Her er tænkt over detaljerne, så du kan mærke luksusen - selvfølgelig med let adgang til alle funktioner, knapper og indgange.

Læderetui til smartphone, tablet og computer

Du kan få læderetuier til både smartphone, tablet og computer. Skal det være helt gennemført, kan du vælge samme farve og stil til alle dine elektroniske gadgets. Læderetuier fås både som covers, der beskytter din elektronik, både mens den er i brug, og når du er på farten. Her skal du bare åbne coveret, og kan gå i gang med at bruge din telefon eller tablet. Det er praktisk, hvis du synes at det er for besværligt at tage dem ud af et cover hver gang du skal bruge dem. Desuden beskytter det også mod skader ved tab. Særligt mobiler og tablets bliver ofte tabt, fordi vi bruger dem overalt. Ryger din telefon i gulvet, asfalten eller ned på hårde fliser kan det både gå ud over elektronikken og skærmen. Med et cover, case eller skin er de bedre beskyttet.

Et sleeve eller en taske i læder beskytter din elektronik mens du er på farten. Hvis du foretrækker at beholde det oprindelige og helt slanke design - og er god til at passe på dine sager - kan det være god nok beskyttelse. Et læderetui kan du også være bekendt at tage frem alle steder. De er lige passende både til studiet og forretnigsgmødet, såvel som privat brug.

Hvilken type læder til et læderetui?

Cowhide eller oksehudslæder er den bedste læderkvalitet og bruges til både tøj, møbler accessories og meget mere. Det er også den type læder, der bruges til rigtigt mange læderetuier til mobiltelefoner og anden elektronik. Her kan man udnytte de mindre dele af skind i høj kvalitet, så skindet bliver brugt fuldt ud og der er mindre spild. Dermed kan man også få flotte etuier til en rimelig pris. Cowhide etuierne fås i mange farver og udtryk, inklusiv de klassiske naturlige brune farver. Materialet er særdeles slidstærkt og holdbart og bliver ved med at være flot gennem brug. Med tiden får det den lækre patina, der kendetegner kvalitetslæder, og som mange stræber efter.

PU-læder er faktisk også produceret af oksehuder, men er lavet af det såkaldte spaltlag. Spaltlaget er læderet inderste lag, og har derfor ikke en naturlig overflade, der kan modstå brug og slid. Derfor skal PU-læder behandles mere end cowhide. Spaltlaget bliver først garvet og farvet. Det kan fås i alle farver, man kan ønske sig, siden det tager godt mod farver. Derefter bliver det præget med et lædermønster og får påført et lag PU - polyurethan - der beskytter mod slid. PU er et plastmateriale, der giver læderet en ensartet og meget slidstærk overflade, der er nem at holde ren. PU-læderet er ikke så blødt og smidigt som cowhide, men til lædercovers til elektronik kan det godt være en fordel. Her skal coveret beskytte og egentlig helst ikke være alt for blødt og bøjeligt. PU-læder er et billigere materiale at fremstille end ren læder, og derfor er produkter af PU-læder også billigere.

Det vil også sige at PU-læder er baseret på læder fra dyr, selvom det er behandlet efterfølgende. Ønsker du et mobiletui i læderlook, der ikke indeholder nogle bestanddele fra dyr, skal du have et etui i kunstlæder.

Tre gode grunde til at bruge et læderetui til din mobil
21 January, 2019

Det er sund fornuft at beskytte din mobil med et etui. Så slipper du for bekymringer for følsom elektronik, smadrede skærme og grimme ridser. Når du har fundet en lækker telefon, fortjener den også et lækkert læderetui. Hos Nettofon finder du en række flotte og funktionelle læderetuier til din mobiltelefon til en fornuftig pris.


læder taske


Et læderetui ser godt ud

Læder er et statement i sig selv og er et materiale, der aldrig går af mode. Uanset om der er tale om accessories som et mobilcover, møbler eller tøj, er læder en klassiker, der altid giver et flot og eksklusivt look.

Et læderetui til din mobiltelefon tilføjer lidt luksus i hverdagen. Når du skal købe et læderetui til din mobiltelefon, kan du kigge på sømme, detaljer og læderets prægning for at tjekke kvaliteten. Nogle læderaccessories er limet fremfor syet. Det kan også være tilfældet med lædercovers til elektronik. Det betyder ikke at kvaliteten er dårlig - tværtimod. Limet læder findes mange steder, blandt andet limes sko, bælter, tasker og andre accessories ofte. Limen, der bruges, er meget stærk og holdbar. Limningen sikrere at udtrykket er strømlinet og slankt uden ekstra fylde fra syninger og dobbelte lag læder. Det kan være en fordel, hvis du vil have et slankt og elegant læderetui til din mobil.

Læder er flot - også i daglig brug. Det er et slidstærkt materiale, der udvikle en naturlig patina over tid. Derfor vil det forme sig efter brugeren og udvikle et helt unikt og personligt look med tiden. Den naturlige patina, der udvikler sig, er netop det, mange finder tiltrækkende ved læder.

Vil du hellere have et læderetui til din mobil, der bevarer samme udseende, skal du gå efter et PU-læderetui. Det er behandlet med polyurethan, der giver en slidstærk overflade, så læderet i mindre grad forandrer sig med tiden.

Læder kan give dit look en smule kant og et både rebelsk og elegant look, alt efter hvordan din personlige stil ellers er. Er du til sofistikeret elektronik med et personligt udtryk, så kan et læderetui være det helt rigtige valg for dig.


Et læderetui beskytter mobilen

Du kan købe mange slags etuier, der beskytter din mobil, men læderetuiet gør faktisk et ret godt job. Læder er naturligt støddæmpende og absorberende, så din smartphone er godt beskyttet mod slag og stød. Stødabsorbering fungerer ved at et materiale kan komprimeres og genoprettes til sin oprindelig form uden at tage skade. Læder er et naturligt materiale med en cellestruktur, der kan komprimeres og ekspandere igen. Derfor er læder naturligt stødabsorberende. Mange læderetuier er produceret med holder i hård plast eller TPU, der yderligere sikrer mod stød og slag samt blød foring, der beskytter mod ridser.

Selvom du måske går efter det nyeste på markedet og ofte skifter din mobil ud, er det stadig en god idé at beskytte den med et cover. Så er du sikker på at den ikke går i stykker ved et uheld. Hvis du tænker på at sælge dine brugte mobiler eller bytte til nyt, så får du også mere for mobilen, jo pænere den er.


Et læderetui er praktisk

Et læderetui beskytter din mobil godt mod slag og stød. Med beskyttelsesfilm på fronten er du også sikret mod ridset og ødelagt skærm, og kan trygt bruge din mobil uden bekymringer. Udover at læderet ser flot ud, er det også holdbart og solidt. Spilder du på lædercoveret, eller bliver beskidt, tørrer du det ganske enkelt af. Læderet er også rart at røre ved, samtidig med at det ikke glider i hånden, så der er mindre risiko for at du taber din mobil.

Lædercovers fås også i mange forskellige udformninger og funktioner. Vi har mobilpunge med plads til kort og kontanter, hvor fronten af din telefon også er beskyttet. Denne form for etuier kan også foldes, så din telefon kan stå selv, og du kan lade dig underholde.

Du finder også læderetuier, der der beklæder bagsiden og siderne af telefonen. De beskytter telefonens sarte elektronik, og sikrer at telefonen ikke glider ud af lommen eller ned fra bordet uden videre. Her er dog ikke beskyttelse på fronten, så det kan være en god idé at beskytte din skærm med glas eller film.

Udnyt alle funktioner på telefonen
21 January, 2019

Der findes mange forskellige slags covers til din iPhone, her får du lidt info omkring dem, hvad forskellen er og hvordan du finder det bedste iPhone cover til dig.

iPhone covers kommer som sagt i mange forskellige typer: der er nogle i hård plastik eller blød plastik, de findes også i træ, læder og andre naturstoffer men disse er ofte forsynet med en anden overflade indvendigt i coveret, der hvor din iPhone siddet fast.

Et hårdt iPhone cover beskytter imod ridser, slag og stød. Det samme gør et silikone covers, silikone coveret er blot blødere og mere gummi agtig.

Stor forskel på covers

Der er stor forskel på, hvordan de to typer af covers virker. Det hårde cover er ofte designet, til at gå i stykker, hvis telefonen tabes, hvorimod et silikone cover fordeler hele påvirkningen. På den måde kan det siges at et silikone cover nemmere kan absorbere stød og slag. Fælles for begge typer at iphone covers er dog, at de beskytter din iphone på den bedste og mest sikre måde.
Skulle uheldet være ude, på den mest ekstreme måde, så er det svært at vurdere, hvilket cover som beskytter telefonen bedst. Den bedste iphone beskyttelse afhænger af situationen. Et iphone cover bør derfor vælges ud fra flere parametere, fx. hvilket cover er det pæneste?, efter din smag, hvilket cover opfylder dine behov bedst muligt? Har du brug for flere funktioner i coveret? fx. kortholder, så du ikke altid skal løbe og passe på dine kreditkort eller kørekort.

Eksklusive iphone covers

Mange finder læder covers til deres iphone yderst eksklusivt, ikke mindst fordi de ofte også er smukke som telefonen i sig selv, men også fordi de har en god kombination af et hårdt materiale hvorpå der er monteret det flotte læder. På den måde opnår denne type af covers en helt unik beskyttelse. Coveret tager alle stød og slag, men på grund af det mere bløde læder, som er udvendigt, så holder coveret til at blive tabt, uden at det som mange af de andre typer går i stykker. Et læder cover koster ofte lidt mere end alle andre typer af covers, men måske det er pengene værd.

Støvridser og lommeridser på iphone

Mange har problemer med at der kommer små lommeridser på sin iphone, enten fordi de ikke benytter et cover eller fordi de benytter et af de billigere cover. De billige covers beskytter mobilen uden problemer, men fordi der kommer små sandkorn og andet mindre skift ind i coveret opstår disse små ridser. Vælges et af de billige cover skal man være opmærksom på, at de ofte skal tages af telefonen og rengørres.  I den anden ende af skalaen finder vi læder covers, som ofte er forsynet med et ekstra blødt materiale indvendigt, som netop beskytter imod disse lomme ridser, fordi det bløde materiale netop er der af en og samme grund. Nemlig at beskylle selve telefonen