Sorter efter
Kategorier

Tre gode grunde til at bruge et læderetui til din mobil

Det er sund fornuft at beskytte din mobil med et etui. Så slipper du for bekymringer for følsom elektronik, smadrede skærme og grimme ridser. Når du har fundet en lækker telefon, fortjener den også et lækkert læderetui. Hos Nettofon finder du en række flotte og funktionelle læderetuier til din mobiltelefon til en fornuftig pris.


læder taske


Et læderetui ser godt ud

Læder er et statement i sig selv og er et materiale, der aldrig går af mode. Uanset om der er tale om accessories som et mobilcover, møbler eller tøj, er læder en klassiker, der altid giver et flot og eksklusivt look.

Et læderetui til din mobiltelefon tilføjer lidt luksus i hverdagen. Når du skal købe et læderetui til din mobiltelefon, kan du kigge på sømme, detaljer og læderets prægning for at tjekke kvaliteten. Nogle læderaccessories er limet fremfor syet. Det kan også være tilfældet med lædercovers til elektronik. Det betyder ikke at kvaliteten er dårlig - tværtimod. Limet læder findes mange steder, blandt andet limes sko, bælter, tasker og andre accessories ofte. Limen, der bruges, er meget stærk og holdbar. Limningen sikrere at udtrykket er strømlinet og slankt uden ekstra fylde fra syninger og dobbelte lag læder. Det kan være en fordel, hvis du vil have et slankt og elegant læderetui til din mobil.

Læder er flot - også i daglig brug. Det er et slidstærkt materiale, der udvikle en naturlig patina over tid. Derfor vil det forme sig efter brugeren og udvikle et helt unikt og personligt look med tiden. Den naturlige patina, der udvikler sig, er netop det, mange finder tiltrækkende ved læder.

Vil du hellere have et læderetui til din mobil, der bevarer samme udseende, skal du gå efter et PU-læderetui. Det er behandlet med polyurethan, der giver en slidstærk overflade, så læderet i mindre grad forandrer sig med tiden.

Læder kan give dit look en smule kant og et både rebelsk og elegant look, alt efter hvordan din personlige stil ellers er. Er du til sofistikeret elektronik med et personligt udtryk, så kan et læderetui være det helt rigtige valg for dig.


Et læderetui beskytter mobilen

Du kan købe mange slags etuier, der beskytter din mobil, men læderetuiet gør faktisk et ret godt job. Læder er naturligt støddæmpende og absorberende, så din smartphone er godt beskyttet mod slag og stød. Stødabsorbering fungerer ved at et materiale kan komprimeres og genoprettes til sin oprindelig form uden at tage skade. Læder er et naturligt materiale med en cellestruktur, der kan komprimeres og ekspandere igen. Derfor er læder naturligt stødabsorberende. Mange læderetuier er produceret med holder i hård plast eller TPU, der yderligere sikrer mod stød og slag samt blød foring, der beskytter mod ridser.

Selvom du måske går efter det nyeste på markedet og ofte skifter din mobil ud, er det stadig en god idé at beskytte den med et cover. Så er du sikker på at den ikke går i stykker ved et uheld. Hvis du tænker på at sælge dine brugte mobiler eller bytte til nyt, så får du også mere for mobilen, jo pænere den er.


Et læderetui er praktisk

Et læderetui beskytter din mobil godt mod slag og stød. Med beskyttelsesfilm på fronten er du også sikret mod ridset og ødelagt skærm, og kan trygt bruge din mobil uden bekymringer. Udover at læderet ser flot ud, er det også holdbart og solidt. Spilder du på lædercoveret, eller bliver beskidt, tørrer du det ganske enkelt af. Læderet er også rart at røre ved, samtidig med at det ikke glider i hånden, så der er mindre risiko for at du taber din mobil.

Lædercovers fås også i mange forskellige udformninger og funktioner. Vi har mobilpunge med plads til kort og kontanter, hvor fronten af din telefon også er beskyttet. Denne form for etuier kan også foldes, så din telefon kan stå selv, og du kan lade dig underholde.

Du finder også læderetuier, der der beklæder bagsiden og siderne af telefonen. De beskytter telefonens sarte elektronik, og sikrer at telefonen ikke glider ud af lommen eller ned fra bordet uden videre. Her er dog ikke beskyttelse på fronten, så det kan være en god idé at beskytte din skærm med glas eller film.